Θεραπείες προσώπου στο Estetico

Αν η ιδέα ενός lifting και η επίπονη διαδικασία του νυστεριού σας τρομάζει τότε στο estetico θα βρείτε τον καλύτερο σύμμαχο για την αντιμετώπιση όλων των σημαδιών της γήρανσης και θα ξαναβρείτε την χαμένη λάμψη και νεανικότητα του δέρματος. Η πλέον πρωτοποριακή τεχνολογία που θα συναντήσετε στο χώρο μας μπορεί με τρόπο ανώδυνο και με τη μέγιστη ασφάλεια να αντιμετωπίσει με θεαματικά αποτελέσματα τα προβλήματα που συνοδεύουν την φυσιολογική γήρανση του δέρματος όπως:

  • χαλάρωση
  • ρυτίδες
  • δυσχρωμίες και πανάδες στην περιοχή του προσώπου, ντεκολτέ και χεριών
  • αφυδατωμένο δέρμα
  • ακμή και σημάδια ακμής
  • θαμπό και άτονο δέρμα
  • μαύρους κύκλους και σακούλες στην περιοχή των ματιών
  • ερυθρότητα δέρματος

Ξαναδώστε λοιπόν στο δέρμα σας λάμψη και υγεία με τη βοήθεια της τεχνολογίας που θα βρείτε στο estetico και με τη φροντίδα από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
Μετά από τις συγκεκριμένες εφαρμογές μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες καθώς δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός στο δέρμα και δεν απαιτείται κάποιος χρόνος αποθεραπείας.

WHITENING LIGHT

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τις γεροντικές κηλίδες, δυσχρωμίες , πανάδες στην περιοχή του προσώπου, του ντεκολτέ και των χεριών

Η σύγχρονη τεχνολογία του παλμικού φωτός έρχεται να σας απαλλάξει από τις αντιαισθητικές δυσχρωμίες του δέρματος χωρίς κόπο και ερεθισμούς καθώς επιτυγχάνει άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Ένα πρόβλημα που απασχολεί μεγάλο ποσοστό γυναικών οι οποίες καταφεύγουν σε αναποτελεσματικές εφαρμογές , καθημερινή χρήση  προϊόντων  που υπόσχονται αποχρωματισμό των δυσχρωμιών και στοιχίζουν αλλά δεν ικανοποιούν, αποτελεί τώρα παρελθόν χάρη στην πρωτοποριακή μέθοδο του παλμικού φωτός.

Η ειδική κεφαλή εφαρμογής της μεθόδου εκπέμπει έντονο παλμικό φως το οποίο αναγνωρίζει τα σημεία όπου συσσωρεύεται η χρωστική στο δέρμα μας σχηματίζοντας τις δυσχρωμίες . Εκεί ακριβώς διοχετεύει την ενέργειά του διασπώντας την χρωστική (μελανίνη) και επιφέρει έτσι άμεσο αποχρωματισμό των δυσχρωμιών.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά ακόμη και μετά από μόλις μια εφαρμογή καθώς οι πανάδες αποχρωματίζονται και το δέρμα μας και πάλι αποκτά μια φωτεινή όψη δίχως τις αντιαισθητικές κηλίδες.

Η σύγχρονη τεχνολογία  της εφαρμογής σας επιτρέπει να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αφού δεν συνοδεύεται από ερεθισμούς ή ξεφλούδισμα του δέρματος που προκαλούσαν παλιότερες μέθοδοι αντιμετώπισης του προβλήματος.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ

Επίσημος συνεργάτης για την περιοχή της Λάρισας.

Δείτε όλα τα προϊόντα

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυτταρίτιδα

Τώρα καταπολεμούμε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα με θεαματικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Μόνιμη αποτρίχωση στο άνω χείλος (μουστάκι)

Μόνο με 20€ ανά εφαρμογή

Επικοινωνήστε μαζί μας