Θεραπείες προσώπου στο Estetico

Αν η ιδέα ενός lifting και η επίπονη διαδικασία του νυστεριού σας τρομάζει τότε στο estetico θα βρείτε τον καλύτερο σύμμαχο για την αντιμετώπιση όλων των σημαδιών της γήρανσης και θα ξαναβρείτε την χαμένη λάμψη και νεανικότητα του δέρματος. Η πλέον πρωτοποριακή τεχνολογία που θα συναντήσετε στο χώρο μας μπορεί με τρόπο ανώδυνο και με τη μέγιστη ασφάλεια να αντιμετωπίσει με θεαματικά αποτελέσματα τα προβλήματα που συνοδεύουν την φυσιολογική γήρανση του δέρματος όπως:

  • χαλάρωση
  • ρυτίδες
  • δυσχρωμίες και πανάδες στην περιοχή του προσώπου, ντεκολτέ και χεριών
  • αφυδατωμένο δέρμα
  • ακμή και σημάδια ακμής
  • θαμπό και άτονο δέρμα
  • μαύρους κύκλους και σακούλες στην περιοχή των ματιών
  • ερυθρότητα δέρματος

Ξαναδώστε λοιπόν στο δέρμα σας λάμψη και υγεία με τη βοήθεια της τεχνολογίας που θα βρείτε στο estetico και με τη φροντίδα από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
Μετά από τις συγκεκριμένες εφαρμογές μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες καθώς δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός στο δέρμα και δεν απαιτείται κάποιος χρόνος αποθεραπείας.

VIT C

Αντιγηραντική και συσφικτική δράση με το όφελος της βιταμίνης C

Ιδανική περιποίηση για κουρασμένο και γερασμένο δέρμα  καθώς η βιταμίνη C και οι αντιοξειδωτική της δράση καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου. Προσφέρει στο δέρμα σας συσφικτική και αντιγηραντική φροντίδα ενισχύοντας την ελαστικότητά του με φυσικό και ευχάριστο τρόπο.

Η βιταμίνη C δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται σε μεγάλο ποσοστό για την εμφάνιση των χαρακτηριστικών της γήρανσης στο δέρμα μας , λειτουργώντας έτσι προστατευτικά . Θωρακίζει με τη δράση της  το δέρμα σας από τις επιπτώσεις των επιβλαβών συνθηκών που καθημερινά το επιβαρύνουν όπως η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, η μολυσμένη ατμόσφαιρα και άλλοι παράγοντες που επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και την εμφάνιση των χαρακτηριστικών της στο δέρμα σας.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ

Επίσημος συνεργάτης για την περιοχή της Λάρισας.

Δείτε όλα τα προϊόντα

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυτταρίτιδα

Τώρα καταπολεμούμε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα με θεαματικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Μόνιμη αποτρίχωση στο άνω χείλος (μουστάκι)

Μόνο με 20€ ανά εφαρμογή

Επικοινωνήστε μαζί μας