Θεραπείες προσώπου στο Estetico

Αν η ιδέα ενός lifting και η επίπονη διαδικασία του νυστεριού σας τρομάζει τότε στο estetico θα βρείτε τον καλύτερο σύμμαχο για την αντιμετώπιση όλων των σημαδιών της γήρανσης και θα ξαναβρείτε την χαμένη λάμψη και νεανικότητα του δέρματος. Η πλέον πρωτοποριακή τεχνολογία που θα συναντήσετε στο χώρο μας μπορεί με τρόπο ανώδυνο και με τη μέγιστη ασφάλεια να αντιμετωπίσει με θεαματικά αποτελέσματα τα προβλήματα που συνοδεύουν την φυσιολογική γήρανση του δέρματος όπως:

  • χαλάρωση
  • ρυτίδες
  • δυσχρωμίες και πανάδες στην περιοχή του προσώπου, ντεκολτέ και χεριών
  • αφυδατωμένο δέρμα
  • ακμή και σημάδια ακμής
  • θαμπό και άτονο δέρμα
  • μαύρους κύκλους και σακούλες στην περιοχή των ματιών
  • ερυθρότητα δέρματος

Ξαναδώστε λοιπόν στο δέρμα σας λάμψη και υγεία με τη βοήθεια της τεχνολογίας που θα βρείτε στο estetico και με τη φροντίδα από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
Μετά από τις συγκεκριμένες εφαρμογές μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες καθώς δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός στο δέρμα και δεν απαιτείται κάποιος χρόνος αποθεραπείας.

REJUVENATION

REJUVENATION – Φωτοανάπλαση Δέρματος

Τι είναι η μέθοδος;

Η μέθοδος της φωτοανάπλασης χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία του έντονου παλμικού φωτός (I.P.L.) που τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά όπλα της επιστήμης για την  αναδόμηση του δέρματος.

 

Μετά από εργαστηριακές μελέτες και βιοψία σε δέρμα που δέχθηκε την συγκεκριμένη εφαρμογή παρατηρήθηκε αύξηση μέχρι και 50% των πρωτεϊνών κολλαγόνου και ελαστίνης που ευθύνονται για την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος μας.

Η πάροδος του χρόνου έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση των επιπέδων του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο δέρμα μας με αποτέλεσμα την εμφάνιση των χαρακτηριστικών της γήρανσης του δέρματος όπως οι ρυτίδες, η χαλάρωση του δέρματος, η θαμπή όψη του κ.α.

Η μέθοδος rejuvenation  επιδρά  απευθείας στους ινοβλάστες (οργανίδια του δέρματος τα οποία παράγουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη) διεγείροντάς τους με άμεσο αποτέλεσμα την ανανέωση του δέρματος και την εξάλειψη των χαρακτηριστικών της γήρανσης.

Ποια τα αποτελέσματα της μεθόδου;

- Πετυχαίνει θεαματικά αποτελέσματα στην σύσφιξη του δέρματος καθιστώντας την ιδανική για δέρματα που εμφανίζουν το πρόβλημα της χαλάρωσης.

- Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ρυτίδες στο πρόσωπο

- Έχει θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της ακμής αλλά και των σημαδιών του δέρματος από ακμή καθώς προκαλεί την ανάπλαση του δέρματος και την επιδιόρθωση κάθε ατέλειας που αυτό παρουσιάζει

- Το δέρμα δείχνει άμεσα πιο φωτεινό και ανανεωμένο ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται και η ελαστικότητά του κάνοντας το δέρμα σας πιο σφριγηλό και νεανικό

- Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ερυθρότητα του δέρματος

Υπάρχει κάποιος ερεθισμός του δέρματος μετά την εφαρμογή;

Αμέσως μετά την εφαρμογή μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές ασχολίες καθώς στο δέρμα σας δεν υπάρχει ο παραμικρός ερεθισμός .

Η σύγχρονη τεχνολογία της μεθόδου μας επιτρέπει να επιτύχουμε θεαματικά αποτελέσματα κατά της γήρανσης του δέρματος αποφεύγοντας την επιλογή του νυστεριού και των επιπτώσεων που αυτή θα είχε.

Σε ποια ηλικία απευθύνεται η μέθοδος;

Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε ηλικία προσφέροντας ανανέωση και αντοχή στο δέρμα σας. Ακόμη και στην ηλικία των 25-30 ετών η μέθοδος είναι ιδανική για να προλάβουμε την εμφάνιση των συμπτωμάτων της γήρανσης θωρακίζοντας το δέρμα σας .
Όταν πλέον τα συμπτώματα της γήρανσης αρχίζουν και γίνονται ορατά τότε και πάλι η μέθοδος της φωτοανάπλασης θα είναι ο σύμμαχός σας στην αντιμετώπισή τους, για να σας χαρίσει ένα δέρμα νεανικό και φωτεινό.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ

Επίσημος συνεργάτης για την περιοχή της Λάρισας.

Δείτε όλα τα προϊόντα

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυτταρίτιδα

Τώρα καταπολεμούμε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα με θεαματικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Μόνιμη αποτρίχωση στο άνω χείλος (μουστάκι)

Μόνο με 20€ ανά εφαρμογή

Επικοινωνήστε μαζί μας