Γιατί να προτιμήσω τα καλλυντικά μου από το estetico;

 • Γιατί στο Estetico διαθέτουμε την πλέον πρωτοποριακή μέθοδο ανάλυσης δέρματος με την οποία διακρίνουμε την παραμικρή λεπτομέρεια στο δέρμα σας που κανένα γυμνό μάτι δεν μπορεί να δει, και στη συνεχεία προτείνουμε τα προϊόντα που πραγματικά έχετε ανάγκη. Χάρη στην μέθοδο skin check μπορούμε με λεπτομέρεια:

  1. να μετρήσουμε τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος.
  2. να αξιολογήσουμε τις δυσχρωμίες του δέρματος.
  3. να μετρήσουμε τη λιπαρότητα του δέρματος.
  4. να αξιολογήσουμε την κατάσταση της κεράτινης στοιβάδας του δέρματος.
  5. να έχουμε μια γραφική απεικόνιση του ανάγλυφου της επιδερμίδας.
  6. να μετρήσουμε ακόμη και τη διάμετρο των πόρων του δέρματος.
 • Γιατί στο Estetico οι επαγγελματίες αισθητικοί με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους θα σας προτείνουν εξειδικευμένα προϊόντα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του δέρματος σας.

 • Γιατί στο Estetico όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους επαγγελματικών καλλυντικών της Ευρώπης. Αυτό σημαίνει ότι:

  • Η σύσταση τους προκύπτει μετά από πολυετείς έρευνες ώστε να προσφέρουν την μεγίστη αποτελεσματικότητα και προστασία στο δέρμα σας.
  • Περιέχουν πολύτιμα δραστικά συστατικά τα οποία προκύπτουν από ειδικές έρευνες και τα οποία πρώτα φτάνουν στα χέρια των επαγγελματιών αισθητικών και πολύ αργότερα διοχετεύονται στο ευρύ κοινό άλλα και πάλι σε πολύ μικρότερες περιεκτικότητες.
  • Είναι πολύ πιο πλούσια σε περιεκτικότητα δραστικών συστατικών σε σχέση με τα καλλυντικά του εμπορίου καθώς απευθύνονται σε επαγγελματίες οι όποιοι τα κρίνουν με πολύ αυστηρότερα κριτήρια σε σχέση με το ευρύ κοινό.
  • Έχετε λοιπόν τα πιο αποτελεσματικά και προηγμένα προϊόντα που απευθύνονται στο δικό σας δέρμα και στις ανάγκες του αφού σας τα προτείνει εξειδικευμένο προσωπικό μετά από λεπτομερή παρατήρηση και διάγνωση του δέρματος σας.
  • Οι τιμές τους είναι προσιτές και πολλές φορές πιο οικονομικής από τα καλλυντικά του εμπορίου καθώς εκεί ο καταναλωτής επιβαρύνεται με τα τεράστια ποσά που δαπανούνται για τη διαφήμιση ενός προϊόντος που απευθύνεται στο ευρύ κοινό.
  • Είναι πολύ πιο εξειδικευμένα καθώς προορίζονται να αντιμετωπίσουν κάθε μορφής πρόβλημα που μπορεί να εμφανίζει ο κάθε τύπος δέρματος ξεχωριστά.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ

Επίσημος συνεργάτης για την περιοχή της Λάρισας.

Δείτε όλα τα προϊόντα

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυτταρίτιδα

Τώρα καταπολεμούμε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα με θεαματικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Μόνιμη αποτρίχωση στο άνω χείλος (μουστάκι)

Μόνο με 20€ ανά εφαρμογή

Επικοινωνήστε μαζί μας