Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Το estetico χτυπάει την κυτταρίτιδα με το επαναστατικό πρόγραμμα των 5 εβδομάδων και την πρωτοποριακή τεχνολογία lipocell.

Το κορυφαίο επίτευγμα της τεχνολογίας στο χώρο της αισθητικής καταφέρνει με την τεχνολογία που ενσωματώνει να σας απαλλάξει από το πρόβλημα της κυτταρίτιδας με ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

Η επαναστατική μέθοδος lipocell συνδυάζει τις 2 πλέον αποτελεσματικές τεχνολογίες των υπερήχων και των ραδιοσυχνοτήτων για να σας χαρίσει ένα λείο δέρμα χωρίς την όψη φλοιού πορτοκαλιού που συνοδεύει το πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Με την τεχνολογία των υπερήχων προκαλούμε  την καταστροφή της μεμβράνης των λιποκυττάρων και την απελευθέρωση του περιεχομένου τους  το οποίο στη συνέχεια αποβάλλεται δια μέσω του λεμφικού μας συστήματος από τον οργανισμό.

Παράλληλα η δράση των ραδιοσυχνοτήτων έχει σαν αποτέλεσμα την διέγερση των ινοβλαστών και την θεαματική αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα μας χαρίζοντάς του λάμψη και ελαστικότητα για ένα τέλειο αποτέλεσμα κατά της κυτταρίτιδας.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ

Επίσημος συνεργάτης για την περιοχή της Λάρισας.

Δείτε όλα τα προϊόντα

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυτταρίτιδα

Τώρα καταπολεμούμε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα με θεαματικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Μόνιμη αποτρίχωση στο άνω χείλος (μουστάκι)

Μόνο με 20€ ανά εφαρμογή

Επικοινωνήστε μαζί μας