Μόνιμη αποτρίχωση στο Estetico

Στο Estetico αντιμετωπίστε αποτελεσματικά και ανώδυνα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με την πλέον ασφαλή μέθοδο φωτοαποτρίχωσης.

Πρόκειται για την μέθοδο του έντονου παλμικού φωτός (IPL) η οποία έχει κερδίσει παγκοσμίως την εμπιστοσύνη του επιστημονικού κόσμου και του κοινού λόγω της υψηλής αποτελεσματικότητας και της μέγιστης ασφάλειας που προσφέρει.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία του  έντονου παλμικού φωτός αποτελεί ιδανική μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης γιατί:

  • εξασφαλίζει μόνιμη καταστροφή του θύλακα της τρίχας χάρη στην εκλεκτική απορρόφηση της φωτεινής παλμικής ενέργειας από το χρώμα της τριχοφυΐας που θέλουμε να καταστρέψουμε.
  • η τελευταίας γενιάς τεχνολογίας της μεθόδου εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια για το δέρμα σας και το προφυλάσσει από ερεθισμούς ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ανώδυνη εφαρμογή σε σχέση με παλαιότερες μεθόδους laser αποτρίχωσης.
  • παράλληλα σας απαλλάσσει από θυλακίτιδες και άλλους ερεθισμούς που σας ταλαιπωρούσαν μετά από  άλλες μεθόδους αποτρίχωσης όπως ξυραφάκι , τσιμπιδάκι ή κερί.
  • η εφαρμογή της είναι σύντομη καθώς η κεφαλή εφαρμογής μπορεί να καλύψει έως και 20 φορές την επιφάνεια που καλύπτουν συνήθως οι συσκευές laser αποτρίχωσης.
  • Γίνεται σε όλες τις περιοχές που εμφανίζουν ανεπιθύμητη τριχοφυΐα όπως πόδια ,μπικίνι, μασχάλες, στήθος ,πλάτη, πρόσωπο κ.α.
  • Έχει θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή κάνοντάς σας να ξεχάσετε το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.
  • Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και στην έντονη και άγρια τριχοφυΐα.
  • Μετά την εφαρμογή επιστρέφεται στις καθημερινές σας συνήθεις καθώς το εξελιγμένο σύστημα υπολογιστή που διαθέτει η μέθοδος προστατεύει το δέρμα σας από τους ερεθισμούς και τα επιφανειακά εγκαύματα.

Επιπλέον στο estetico σας παρακολουθούμε σε κάθε σας εφαρμογή και ενημερώνουμε το ιστορικό σας ώστε να επιτύχουμε μαζί την ιδανική αντιμετώπιση κάθε προβλήματος ανεπιθύμητης τριχοφυΐας που σας απασχολεί.

Θεαματικά αποτελέσματα και στην Αντιμετώπιση της Ανδρικής Τριχοφυίας!

Το μηχάνημα συνοδεύεται από την πιστοποίηση CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Ιατρικό - Παραϊατρικό Εξοπλισμό.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ

Επίσημος συνεργάτης για την περιοχή της Λάρισας.

Δείτε όλα τα προϊόντα

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυτταρίτιδα

Τώρα καταπολεμούμε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα με θεαματικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Μόνιμη αποτρίχωση στο άνω χείλος (μουστάκι)

Μόνο με 20€ ανά εφαρμογή

Επικοινωνήστε μαζί μας